شنبه, 06 مرداد 1403
جستجو
با رهروان حج 1403/

دانستنی هایی در خصوص تغذیه و تدارکات؛ قسمت چهارم– تهیه میوه و صیفی جات مصرفی زایران حج

459
0
برخی نکات در خصوص خدمات اجرایی حج تمتع وجود دارد که گاهی از منظر مخاطبان پنهان می ماند و دانستن آنها ضروری به نظر می رسد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ تغذیه و تدارکات یکی از محوری ترین بخش های عملیات حج تمتع محسوب می شود که روند فعالیت این واحد از ستاد حج تمتع ، پرسش هایی را در ذهن مخاطبان و به ویژه زایران متبادر می کند که در این خصوص سعی کرده ایم گوشه ای از اقدامات صورت گرفته را بیان کنیم.
شماره چهارم بخش آیا می دانید- تهیه میوه و صیفی جات زایران
آیا می دانید؟
میوه مصرفی زایران ایرانی براساس نیاز و سلامتی آنها در نظر گرفته می شود و روزی دو عدد میوه تقدیم زایران می گردد.
میوه زایران ایرانی به صورت روزانه و تازه از بازارهای جده ، مکه و مدینه خریدار می شود.
حدود 800 تن میوه و صیفی جات در طول موسم حج تمتع برای مصرف زایران ایرانی تهیه می شود.
*کارشناسان تغذیه پیش از موسم حج تمتع ، میزان کالری مصرفی هر زایر را نیاز سنجی می کنند و بدین جهت تمامی شرایط جسمی و کالری مصرفی آنها در نظر گرفته می شود.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.