جمعه, 19 اردیبهشت 1404
جستجو

گزارش تصویری طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه

فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی می‌رسد که در ۴آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد‌اولیه طبخ می‌شود که در اینجا گزارشی از فعالیت آشپزخانه شهر مدینه در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت را ملاحظه می‌نمائید.
53
0

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت