گزارش تصویری طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد که در ۴آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواداولیه طبخ میشود که در اینجا گزارشی از فعالیت آشپزخانه شهر مدینه در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت را ملاحظه مینمائید. توسط آقای مهدی یار آخرین بروزرسانی 17 اردیبهشت 1404 حج تمتع به اشتراک بگذارید 182 0 حج تمتع ۱۴۰۴ اخبار مرتبط 21 خرداد 1404 147 0 اولین پرواز بازگشت حجاج در مشهد فرود آمد 21 خرداد 1404 58 0 بازدید شخصیتهای فرهنگی، سیاسی از زیرساختهای خدماتی سازمان حج 18 اردیبهشت 1404 106 0 گزارش تصویری خدمت رسانی مراکز درمانی ایران در مدینه نظر دهید آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. درج نظر الزامی می باشد نام نام الزامی می باشد ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد وب سایت