گزارش تصویری طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد که در ۴آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواداولیه طبخ میشود که در اینجا گزارشی از فعالیت آشپزخانه شهر مدینه در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت را ملاحظه مینمائید. توسط آقای مهدی یار آخرین بروزرسانی 17 اردیبهشت 1404 حج تمتع به اشتراک بگذارید 55 0 حج تمتع ۱۴۰۴ اخبار مرتبط 18 اردیبهشت 1404 27 0 گزارش تصویری خدمت رسانی مراکز درمانی ایران در مدینه 04 اردیبهشت 1404 183 0 گزارش تصویری همایش متمرکز کاروان های استان تهران در ورزشگاه آزادی 17 فروردین 1404 133 0 گزارش تصویری همایش آموزشی -توجیهی خوزستان نظر دهید آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. درج نظر الزامی می باشد نام نام الزامی می باشد ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد وب سایت