ﺳﻪشنبه, 05 خرداد 1405
جستجو

کاشت دو اصله نهال توسط نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت و رئیس سازمان حج وزیارت/اهدای 1000نهال به کارکنان حج و زیارت برای گسترش فرهنگ درختکاری

1074
0

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت و رئیس سازمان حج و زیارت دو اصله نهال را در محوطه سازمان حج وزیارت غرس کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت روز سه شنبه )پانزدهم اسفند( همزمان با هفته درختکاری، دو اصله نهال (نارنج) را در محوطه سازمان حج و زیارت غرس کردند.
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب درحاشیه این مراسم که جمعی از معاونین و مدیران سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری نیز حضور داشتند با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست و توسعه فضای سبز گفت: هر ساله در این ایام کاری مهم و ثواب انجام می گیرد که تاثیرات بسزایی در محیط زیست، روحیه و شادابی هموطنان دارد. نامگذاری روز درختکاری جهت توجه ویژه همگان به فضای سبز است.
وی با بیان اینکه جنگل ها و فضای سبز موجود در جهان به سبب لطف خداوند رشد و نمو می یابد، گفت: جنگل ها ، فضای سبز طبیعی و درختان سرو قامت همه و همه را خداوند پدید آورده و سبز نگاه داشته است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تاکید کرد: در کلام وحی هم به این مهم اشاره شده که خداوند عالم، زارع است یعنی ذات لایزال الهی تکثیر، رشد و نمو به همه درختان می دهد .
حجت الاسلام والمسلمین نواب، فضای سبز را به تعبیری همانند نان شب توصیف کرد و گفت: ضروری است تا به فضای سبز و محیط زیست توجه شود چرا که این فضای سبز است که تولید اکسیژن و نشاط و شادابی می کند .
وی با اشاره به وجود برخی فضاهای مصنوعی(همانند چمن های مصنوعی ) گفت: کاشت درخت و اهمیت به فضای سبز طبیعی موجب می شود تا انسان قدرت خداوند را مشاهده کند و اهتمام به طبیعت موجب رضایتمندی و آرامش افراد می شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به فرمایش پیامبر مکرم اسلام(ص) مبنی بر اینکه اگر کسی درختی را بکارد و آن درخت ثمر بدهد، خداوند اجر و پاداش به کسی که درخت راکاشته است می دهد، گفت: ما امروز نهالی را غرس کرده ایم که تلاش های دست اندرکاران و زحمت کشان فضای سبز تاثیربسزایی در رشد و نمو آن خواهد داشت و این تلاش‌ها وزحمات عزیزان جای تشکر دارد.
وی در خصوص فرمایش امام صادق (ع) درباره موضوع کشت و زرع گفت: خدا پیغمبری را مبعوث نکرده مگر اینکه اهل کشت و زرع بوده و اسلام توجه ویژه ای به کشت و آباد سازی دارد.
نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت با بیان اینکه به جای هر درخت خشک شده باید درختی دیگر کاشته شود گفت: نباید افراد دنبال درخت های مصنوعی بروند بلکه جایگزینی با درخت هایی که از بین رفته، موجب گسترش فضای سبز می شود و اهتمام بدین موضوع رنگ زندگی به جامعه می بخشد.
بر پایه این گزارش، همچنین امروز 1000 نهال به کارکنان حج و زیارت به جهت غرس کردن داده شد تا این عزیزان نیز در گسترش فرهنگ درختکاری مشارکت کنند.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت