چهارشنبه, 31 اردیبهشت 1404
جستجو

یک میلیون و صد هزار "وعده غذایی" برای حجاج سرو شد

2627
0

در ۱۶روز آغازین عملیات حج۱۴۰۴ برای ۴۶۴۴۳ زائری که سفر خود به سرزمین وحی را آغاز کرده‌اند، مجموعا یک میلیون و نود هزار و سیصد پرس غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار و شام سرو گردیده است که در این گزارش به جزئیات فرایند طبخ و توزیع تغذیه حجاج ایرانی خواهیم پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ هر ساله در عملیات اجرایی حج، ارتقاء سطح کیفی خدمات رفاهی در راستای ایجاد آرامش کامل زائران برای پرداختن به اعمال و مناسک، یکی از دغدغه‌های مهم مدیران اجرایی است و از این رو برنامه ریزی دقیق برای طبخ و توزیع غذای سالم و باکیفیت برای بیش از ۸۵هزار زائر کشورمان از ماه‌ها قبل در دستور کار قرار می‌گیرد.

در سال‌های نه چندان دور غذای کاروان‌های ایرانی بصورت جزیره‌ای و سلیقه‌ای در هتل‌های مختلف با کیفیت‌های نامتوازن طبخ می‌شد و در سالهای اخیر با استفاده از آشپزخانه‌های صنعتی، همسان‌سازی تغذیه زائران با استاندارد‌های مشخص درحال انجام است.

در عملیات حج فعلی، ۴ آشپزخانه مرکزی وظیفه طبخ و توزیع حجاج ایرانی در مکه و مدینه را عهده دار هستند و در ۱۶روز ابتدایی آغاز عملیات حج تمتع، ۱۰۹۰۳۰۰پرس غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار و شام برای زائرانی که تاکنون وارد سرزمین وحی شده‌اند سرو شده است.

در برنامه غذایی حجاج در کنار وعده اصلی و دورچین با درخواست زائران امکان سرو غذای رژیمی نیز پیش‌بینی شده است و در هر روز دو تا سه نوع میوه متفاوت نیز ارائه می‌گردد که مواد اولیه تغذیه حجاج از باکیفیت ترین محصولات بازار تهیه می‌گردد و زیرنظر کارشناسان بهداشتی و بدست سرآشپزان متبحر ایرانی طبخ می‌گردد و در باکس‌های هیتردار از آشپزخانه‌های مرکزی به کلیه هتل‌ها ارسال می‌گردد.

مجموع زائران ورودی به کشور عربستان از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ اردیبهشت مجموعا به ۴۶۴۴۳زائر رسیده است که در قالب ۳۱۸ کاروان سفر خود را آغاز کرده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.