جمعه, 11 مهر 1404
جستجو

چگونگی خدمات تغذیه ای برای زائران عتبات عالیات

6258
0

تغذیه مطابق ذائقه ایرانی یکی از مهمترین خدمات اجرایی سازمان حج و زیارت در سفرهای زیارتی عتبات عالیات می باشد که توسط کارشناسان زبده و کادر آشپزی توانمند، تحت نظارت دقیق و به صورت کاملا بهداشتی انجام می گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ خدمات تغذیه زائران عتبات عالیات به صورت کاملا بهداشتی و تحت نظارت و کارشناسی سازمان حج و زیارت انجام می گیرد که در ذیل به برخی اقدامات صورت گرفته اشاره خواهیم کرد:

*یکی از بخش های خدماتی دارای اهمیت در برنامه سفر زائران عتبات عالیات که نقش بسزایی در رضایت‌مندی و سلامت آنان دارد، تغذیه است
*خدمات تغذیه در سفر عتبات عالیات شامل پخت متمرکز وعده های غذایی و توزیع آن بهمراه میوه فصل در هتل‌ها می‌باشد
*غذای زائران عتبات در آشپزخانه های مرکزی و به صورت متمرکز تهیه می شود
*پخت غذای زائران توسط آشپزهای ایرانی و زیر نظر کارشناسان مجرب انجام می‌گیرد
*ظرفیت پخت در هر یک از آشپزخانه های نجف و کربلا روزانه تا سقف 20هزار پرس خواهد بود
*ظرفیت طبخ در آشپزخانه کاظمین تا سقف 4هزار پرس می باشد
*برنامه غذایی صبحانه با تغییراتی مواجه شده و 13قلم کالا برای انتخاب روی میز صبحانه قراردارد
*در برخی روزها صبحانه گرم برای زائران عتبات عالیات سرو می شود
*در هر وعده ناهار و شام غذای گرم و مطابق ذائقه زائران سرو می گردد
*برنامه غذایی با نظر پیشکسوتان و کارشناسان تغذیه تهیه می شود
*سالاد، دورچین، نوشیدنی و میوه نیز در زمان ناهار و شام سرو می شود
*مواد غذایی اولیه از بهترین کالاهای موجود در عراق و با نظارت سازمان حج و زیارت تهیه می شود
*در آشپزخانه های نجف و کربلا حدود 200 نفر مشغول به فعالیت هستند
*نیروهای این آشپزخانه ها از افراد با تجربه و توانمند می باشند که حتی در آشپزخانه های حج نیز فعالیت داشته اند
*در سامرا غذا به صورت سفری و با فرایند کاملا بهداشتی توزیع می شود
*سازمان حج و زیارت بدنبال فراهم آوردن شرایط به جهت سرو مناسب غذا در سامرا می باشد
*پخت متمرکز و توزیع غذای بهداشتی در سفر عتبات فقط مخصوص کاروان های تحت نظارت سازمان حج و زیارت می باشد
*کلیه فرایند پخت غذای زائران عتبات با نظارت ناظرین بهداشت انجام می گیرد
*غذا بعد از طبخ در آشپزخانه های مرکزی در جعبه های بهداشتی و مخصوص به هتل‌ها انتقال داده می شود
*سال گذشته 3میلیون پرس غذا در آشپزخانه های عراق طبخ و توزیع شد
*تاکنون حتی یک مورد مسمومیت غذایی گزارش نشده است
*میوه مناسب فصل همیشه کنار سفره زائران قرار دارد
*در برخی هتل های عتبات با درجه کیفی بالاتر طبخ به صورت خودپخت و تحت نظارت کامل انجام می گیرد
*آشپزخانه های حج و زیارت در ایام اربعین یاری رسان بخش های مختلف برای طبخ غذا هستند


 

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.