رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه سفر خود به عربستان که به منظور مذاکرات حج تمتع آتی صورت گرفته ، از روند آمادهسازی و توزیع غذای معتمرین ایرانی در آشپزخانه مرکزی «سرهد» در مکه بازدید کرد.
🔵به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج و زیارت، علی رضا رشیدیان در این بازدید ضمن دریافت گزارش مسئولان آشپزخانه درباره مراحل پخت و انتقال غذا به هتلها، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی، تنوع و کیفیت غذایی متناسب با ذائقه زائران تأکید کرد.
🔴وی همچنین بر ضرورت نظارت مستمر و بهبود شاخصهای خدمات تغذیهای برای رفاه و آسایش هرچه بیشتر زائران ایرانی اشاره نمود.
🟢گفتنی است آشپزخانه «سرهد» یکی از دو آشپزخانه مرکزی تحت نظارت سازمان حج در ایام حج تمتع می باش