ﺳﻪشنبه, 05 خرداد 1405
جستجو
در نشست معاونت عتبات با رئیس سازمان حج و زیارت مطرح شد ؛

تأکید بر خدمت رسانی کریمانه و در شأن زائران کشورمان / رفع نارسایی ها در حوزه عتبات عالیات

1048
0
رئیس سازمان حج و زیارت بر خدمت رسانی کریمانه و در شأن زائران عتبات عالیات تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وزیارت؛ نشست همکاران حوزه عتبات عالیات با رئیس سازمان حج و زیارت عصر امروز دوشنبه چهاردهم آبان ماه برگزار شد.
آقای حمیدرضا محمدی معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت و مدیران این معاونت در کنار همکاران خود به بیان نقطه نظرات، برنامه های انجام شده و ایده های پیش رو در خصوص خدمت رسانی مطلوب به زائران عتبات عالیات پرداختند.
آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این نشست اظهار کرد : کار کردن در سازمان حج و زیارت و خدمت رسانی به زائران نه تنها برای کسب روزی است بلکه عملی صالح و ثواب محسوب می شود.
وی با بیان اینکه خدمت به زائران امام حسین(ع) شیرین است و همه باید خدا را شاکر باشیم گفت: اهتمام به سیاست گذاری و برنامه ریزی بسیار حایز اهمیت است و این سیاست گذاری مبتنی بر یافته های میدانی بسیار حایز اهمیت می باشد. وی افزود : سوالات متعددی در راستای برنامه ریزی در این حوزه مطرح می شود و اولین چیزی که می خواهیم، بایدها و نبایدهای ما در حوزه عتبات چیست؛ شما به دلیل جایگاهی که دارید می توانید بایدها و نبایدها را از شرکت های مجری استخراج کنید و می بایست این کار را انجام دهید.
آقای بیات همچنین با اشاره به شأن نقطه نظرات کارشناسی گفت: جایگاه کارشناسی بسیار بالاست و مدیری می‌تواند موفق باشد که به کارشناس اعتماد کند و تمایل دارم بحث های کارشناسی به جمع بندی برسد.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان، اینکه باید بدانیم هزینه های تکلیفی ما در حوزه عتبات چیست گفت: واقعا باید بدانیم چه خدماتی را ارائه دهیم و ضروری است و چه موضوعاتی ضروری نیست و از هزینه ها می‌کاهد.
آقای بیات بر اطلاع رسانی متناسب در حوزه خدمات صورت گرفته عتبات عالیات تأکید کرد و آن را برای آگاهی مردم و زائران ضروری دانست.
وی با اشاره بهره گیری از تکنولوژی های روز و فناورانه در عرصه خدمت رسانی به زائران عتبات عالیات گفت: می‌بایست در رابطه با اصلاح فرایندها نیز دقت شود و از آن در حوزه اجرای عتبات بهره مند گردیم.
وی بر حفظ شأن زائران و رفع نارسایی ها در خدمت¬رسانی تأکید کرد و گفت: یکی از ارکان مهم سازمان حج، موضوع عتبات است که می بایست توجه ویژه ای صورت پذیرد.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت